Základná umelecká škola Vranov nad Topľou

Dva mesiace letných prázdnin ubehli ako voda

02.09.2013 22:42

Vážení pedagógovia, zamestnanci školy, rodičia, milí žiaci!

 

    Pred nedávnom sme sa rozchádzali na prázdniny a už sa opäť roztáča kolotoč ďalšieho školského roka. Dva mesiace letných prázdnin ubehli ako voda a je tu september so svojou slávnostnou atmosférou. Dúfam, že ste si počas prázdnin a dovoleniek oddýchli, užili si krásy leta a načerpali veľa síl a elánu do nového školského roka.

    Vážení rodičia, dovoľte mi, aby som Vám poďakovala za dôveru, ktorú ste nám prejavili, keď ste prvé umelecké vzdelávanie Vášho dieťaťa zverili do našich rúk.Chcem Vás ubezpečiť, že urobíme všetko pre to, aby sme túto dôveru nesklamali.Iste so mnou budete súhlasiť, keď vyslovím presvedčenie, že investícia do umeleckého vzdelania svojho dieťaťa je v súčasnosti snáď tou najvýhodnejšou. 

    Milí žiaci, už čoskoro zistíte, akí ste šikovní, ako sa Vám podarilo zahrať skladbičku, nakresliť obrázok, zatancovať obľúbený tanec, zarecitovať básničku. Sľubujem Vám, že o 10 mesiacov toho budete vedieť oveľa, oveľa viac.Spolu nás čaká 10 mesiacov snaženia, driny a prekonávania ťažkostí, ale verím, že radosť zo svojej práce, nadväzovania nových priateľstiev a zábavy Vás utvrdí v tom, že čas strávený v našej škole nebol zbytočný. 

    Prajem Vám žiakom veľa chuti, múdrosti a energie do Vášho štúdia, nám učiteľom silu, trpezlivosť a cit pre deti a nám všetkým, aby sme spoločne a s radosťou vstúpili do nového školského roka 2013/2014.

 

                                                                                               Mgr. Zuzana Joneková

                                                                                                     riaditeľka školy

 

Vyhľadávanie

Kontakt

Základná umelecká škola Ulica A. Dubčeka č. 880,
Vranov nad Topľou
093 01
tel.: +421 57/44 22 302